Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul a luat parte pentru al treilea an consecutiv la International Rally West Coast Swing.

Flashmob-ul care se desfasoara la nivel mondial a strans de-al lungul timpului participanti din 41 din tari, respectiv din 246 de orase.

Aradul a luat parte pentru al treilea an consecutiv la International Rally West Coast Swing.
Comentează 0

 

Coregrafia pe care cursantii au invatat-o se numește West Coast Swing, iar piesa pe care acestia au dansat se numeste Off To See The World de la Lukas Graham.

Totul a inceput in luna iulie cand doi tineri au organizat cursuri gratuite de dans.

Cei care au vrut sa participe la aceste cursuri nu au fost conditionati sa aiba un partener sau o partenera.

Mai mult cursurile au fost gratuite, dar s-au acceptat donatii pentru a acoperi unele cheltuieli, cum ar fi inchirierea salii de dans de la Royal Steps Arad.

Cursurile s-au desfasurat in zilele de marti si joi de la ora 20:30 la ora 22:00 si in zilele de duminica de la ora 18:15 pana la ora 21:15.

Coregrafii au incurajat orice persoana sa ia parte la aceste cursuri, indiferent de varsta, tocmai pentru a face cat mai multa miscare.

Mai mult, cu sprijinul Lexus Publicitate, acestia au decis sa promoveze si echipa-fanion a orasului, UTA Arad, personalizandu-si tricourile pentru flashmob in culorile alb-rosu.

Chiar daca flashmob-ul s-a incheiat, cei care vor sa continue sa faca miscare, alegand dansul, o pot face in continuare in cadrul cursurilor care se vor desfasura in fiecare zi de duminica, de la ora 18:00.

Pentru mai multe informatii, cei interesati sunt rugati sa acceseze pagina de facebook a comunitatii Westie Dance Arad https://www.facebook.com/westiedancearad/.

 

 

 

 

 

Galerie foto (31)


Scrie un comentariu

trimite