Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Țucudean s-a întors la antrenamente. Dan Petrescu: „E cea mai importantă achiziție din această iarnă”

Nou an vine cu o veste bună pentru fanii echipei naționale și pentru cei ai CFR Cluj. Arădeanul George Țucudean (28 de ani), care în urmă cu cinci luni anunțase că își întrerupe temporar activitatea de jucător, din cauza unor probleme de sănătate, a revenit la antrenamente, anunță digisport.ro.

Arădeanul Țucudean s-a întors la antrenamente. Dan Petrescu: „E cea mai importantă achiziție din această iarnă”
Comentează 1

Țucudean a decis să renunțe temporar la fotbal în urmă cu cinci luni, din cauza unor probleme cu inima. Acesta a suferit două intervenții la inimă în luna aprilie și a încă o intervenție chirurgicală la câteva luni distanță. Deși medicii și-au dat acordul să evolueze, acesta a decis să fie precaut, mai scrie digisport.ro. „Țucudean e cea mai importantă achiziție din această iarnă, chiar dacă nu s-a mai antrenat și nu a mai jucat. Arată bine, l-am văzut, sper să reușim să-l punem pe picioare din punct de vedere fizic”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul lui Țucudean de la CFR.

În stagiunea precedentă, George Țucudean a fost golgheterul Ligii 1, cu 16 goluri. În acest sezon, George a adunat doar 9 meciuri, 3 ca titular, marcând două goluri.

Pentru echipa națională, Țucudean a evoluat până acum de zece ori, reușind să înscrie trei goluri.

Pentru mai multe detalii intrați aici:

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/surpriza-la-reunirea-cfr-cluj-george-tucudean-a-revenit-la-echipa-dupa-operatia-la-inima-779251

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/dan-petrescu-george-tucudean-e-cea-mai-importanta-achizitie-a-iernii-779298

Foto: Fanatik.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite