Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

27 de migranți înghesuiți într-un camion, reținuți de polițiștii de frontieră de la Nădlac (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au depistat douăzeci și șapte de migranți, provenind din Egipt şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR care transporta diverse bunuri în Spania.

27 de migranți înghesuiți într-un camion, reținuți de polițiștii de frontieră de la Nădlac (VIDEO)
Comentează 0

În această dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Șoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți cu rucsacuri și alte bunuri din România pentru societăți din Spania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul  pentru marfă, douăzeci și șapte de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt și Afganistan,cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite