Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple Watch Series 8 va primi o actualizare majoră a funcțiilor de sănătate în 2022

Apple Watch Series 8 va primi o actualizare majoră în privința funcțiilor de sănătate în anul 2022. Printre altele, un viitor ceas inteligent Apple ar trebui să aducă un monitor pentru măsurarea glucozei din sânge și un senzor pentru măsurat temperatura corpului. Acest lucru ar putea fi interesant atât pentru pacienții cu diabet, cât și pentru combaterea pandemiilor.

Apple Watch Series 8 va primi o actualizare majoră a funcțiilor de sănătate în 2022
Comentează 0

Apple nici măcar nu a prezentat seria 7 și există deja zvonuri despre succesorul său, și anume Apple Watch Series 8. După cum relatează Bloomberg, preluat de site-ul german WinFuture, Apple a planificat inițial un senzor de glucoză pentru ceasul din acest an, dar surse interne Apple spun că nu va fi gata la timp. Ar fi o mare ușurare pentru diabetici să poată urmări valorile zahărului din sânge fără o înțepătură sau hardware separat - cu condiția ca senzorii optici să se dovedească suficient de exacți.

Conform sursei de mai sus, Apple Watch Series 8 va avea și un senzor de temperatură corporală inclus. Acum, când Apple Watch este cel mai bine vândut ceas de mână dintre toate de pe piață, datele înregistrate ar putea fi apoi un instrument important pentru o eventuală următoare pandemie. La urma urmei, infecțiile sunt adesea însoțite de febră și o creșterea ritmului cardiac în repaus. În actuala pandemie, temperatura ridicată a corpului a fost un prim semn de COVID-19.

Da, există de mult timp ceasuri inteligente cu senzori de temperatură și impulsuri corporale. Dar niciun alt producător nu este la fel de răspândit ca Apple, are conexiunile potrivite și măsurarea temperaturii corpului și a glicemiei ar fi foarte bine primite. Rivalul Apple, compania Samsung, va lansa în această vară două modele noi: Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch Active 4. Sunt zvonuri că primul model poate veni cu măsurarea glicemiei. În acest fel Apple trebuie să ia rapid măsuri. Cât de rapid, vom vedea.

Dar ce mai rămâne atunci pentru Apple Watch Series 7 din acest an? Conform Bloomberg, seria 7 va avea un procesor mai rapid și o conectivitate wireless mai bună. Datorită unei noi tehnici de laminare, ecranul ar trebui să fie mult mai lizibil. De asemenea, nu ar trebui să fie o surpriză dacă este implicat aici Ultra-Wideband (UWB), o conectivitate cu lățime de bandă mare și consum mic de energie.


Scrie un comentariu

trimite