Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apel pe Facebook pentru salvarea unei tinere care a ales să moară pentru a-și salva fiica!

Prietenii unei tinere în vârstă de 26 de ani, care a ales să se sacrifice pentru a aduce pe lume un copil, au lansat un apel pe Facebook pentru a o ajuta pe tânără să trăiască.

Apel pe Facebook pentru salvarea unei tinere care a ales să moară pentru a-și salva fiica!
Comentează 0

Povestea Roxanei a început în ianuarie 2016, atunci când, la vârsta de 26 de ani, a aflat că este însărcinată.

Problemele tinerei din Focșani au început în luna a patra de sarcină când, de la o banală durere de genunchi, a aflat că este bolnavă de cancer, iar la picior avea o tumoră malignă.

"Din nefericire doctorii au pus-o pe Roxana in cea mai grea cumpana,intreband-o ce alege: 'Pe Maya sau propria-i viata!?' Roxana a ales-o pe Maya deoarece pentru ea, aceasta este viata. Pentru a supravietui a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului", se arată în postarea de pe Facebook.

După aproximativ o lună, Roxana și fiica sa s-au întâlnit și totul părea să revină la normal.

"Roxana a dat dovada de mult curaj si optimism in ciuda durerilor groaznice avute dupa operatie, incurajata fiind de toti cei apropiati sa treaca si sa-si accepte 'noua viata', caci tot ce conta era linistea ce o gasea tinundu-si fata in brate. La scurt timp, intr-o noapte nu a mai putut respira foarte bine si a fost internata din nou, afland ca boala si-a facut din nou aparatia, de data aceasta fiind diagnosticata cu metastaza pulmonara", au mai scris prietenii Roxanei.

"Nici Roxana, nici familia ei nu au renuntat la lupta si au plecat de urgenta catre o clinica din Turcia pentru tratament. In prezent s-au inceput sedintele de chimioterapie iar costurile sunt foarte mari si din acest motiv Roxana are nevoie de ajutorul nostru pentru a castiga lupta si pentru a reveni acasa alaturi de Maya! Povestea Roxanei poate avea un final fericit, iar noi putem fi autorii acestui final. Împreună putem face o minune!", este apelul lansat de prieteni pe rețeaua de socializare.

Cei care doresc să o ajute pe Roxana pot lua legătura cu soțul ei, Alin Cristian Dragomir, pe Facebook sau la numărul de telefon 0769 293 367.

Sursa reporterntv.ro


Scrie un comentariu

trimite