Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anunțul de la ANM: Cât mai durează vremea mohorâtă: "Urmează zile din ce în ce mai frumoase, cu tot mai puține ploi"

Meteorologul Dinu Mărășoiu a vorbit la Realitatea PLUS despre aspectul vremii pentru perioada următoare. Ploile din aceste zile se vor diminua treptat iar săptămâna viitoare ne așteaptă temperaturi chiar peste media perioadei.

Anunțul de la ANM: Cât mai durează vremea mohorâtă:
Comentează 0

Vremea se îmbunătățește săptămâna viitoare. Iată ce a declarat meteorologul Dinu Mărășoiu la Realitatea PLUS:

"Această vreme deosebit de rece se referă la temperaturile din timpul zilei când în țară temperaturile maxime nu depășesc 16 grade. În Capitală nu vor fi mai mult de 12 grade, cu 6 grade mai puțin decât ar trebui.

Cerul va deveni variabil, noros, plouă în continuare moderat cantitativ, 20-30l pe metru pătrat, inclusiv la București se vor adună 15 l până în această seară. Vântul va prezența intensificări de cel mult 55km pe ora.

Un aspect de toamnă târzie, cer mohorat, veștile sunt mai bune mâine, aria ploilor se mai restrânge, temperaturile mai cresc un grad-două. Vor fi zile din ce în ce mai frumoase, cu mai puține ploi, la mijlocul săptămânii viitoare vom vorbi de temperaturi normale sau chiar peste media perioadei, chiar 18-19 grade la mijlocul zilei", a declarat meteorologul.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite