Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ANUNŢ-SURPRIZĂ. Apare o nouă echipă STEAUA. Cine va fi PATRON

Steaua este revendicată în acest moment de Gigi Becali şi de MApN, dar din acest război poate ieşi câştigător Eduard Koler, un om de afaceri în vârstă de 40 de ani. Acesta anunţă că va înfiinţa o nouă echipă Steaua, care va fi organizată pe modelul fanilor-acţionari, ca FC Barcelona şi Real Madrid.

ANUNŢ-SURPRIZĂ. Apare o nouă echipă STEAUA. Cine va fi PATRON
Comentează 0

Eduard Koler, care are afaceri in domeniul naval, a explicat pentru ziare.com ca va infiinta o societate pe actiuni, urmand ca fiecare suporter sa poata cotiza. Presedintele viitorului club va fi ales prin vot, urmand ca in conducere sa fie cooptate si persoane din istoria Stelei. Koler a precizat ca a demarat deja discutiile cu Armata privind preluarea marcii Steaua.

"Nu am stat degeaba in ultima perioada si estimam ca proiectul nostru va fi gata la inceputul anului urmator si-i vom da drumul in scurt timp. Noi vom infiinta o societate noua pe actiuni, iar toti suporterii care se regasesc in acest proiect vor putea sa le cumpere. Apoi, vom intra intr-un dialog cu Armata pentru a prelua marca si palmaresul clubului", a declarat Eduard Koler.

"Daca echipa actuala nu ia campionatul si ne trezim ca Gigi Becali vine si spune, cum a facut-o deja, ca desfiinteaza echipa, cred ca proiectul nostru va fi primit cu multa caldura si va fi indragit, pentru ca se pare ca spre un astfel de drum ne indreptam. Ce se intampla la actuala echipa in momentul de fata este un adevarat dezastru", a mai adaugat omul de afaceri severinean, cu un trecut in masonerie, ce deruleaza afaceri in domeniul naval in Romania si Belgia.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite