Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Antrenament cu public: Academica Clinceni - UTA 0-6

Antrenament cu public: Academica Clinceni - UTA 0-6
Comentează 0

Cam tot ce a avut UTA pe poartă la Clinceni a şi fructificat. Un joc controlat de arădeni, chiar dacă majoritatea golurilor au venit pe final. Un nou meci în care "diamantul" Petre a înscris de 3 ori, şi un antrenament bun pentru focringul din finalul stagiunii al alb-roşiilor.

Minutul 20 s-a modificat pentru prima oară tabela, Petre înscriind după centrarea şutată a lui Burlă. Minutul 74: Petre a driblat la marginea careului și a lobat peste portarul advers la colțul lung: 0-2. Minutul 76: Petre a primit o minge printre de la Curtuiuș și a lobat din marginea careului mare, 0-3. Gazdele rămân în 10, din minutul 79. Minutul 82: Chindriș a trimis o pasă de pe stțnga în centrul careului, de unde Curtuiuș a înțepat mingea pentru 0-4. Minutul 83: Vâlceanu a driblat în careu pe stânga și a pasat înapoi la Burlă care a marcat frumos la colțul lung: 0-. Minutul 91: Burlă a executat un corner de pe dreapta, mingea ajunge la 18 metri la Stahl care înscrie cu un șut la colțul lung: 0-6. Şi acum să vină POLI!

UTA: Miron – Adili, Manea, Filaret (Muntean), Burlă – Strătilă (Stahl), Copil (Jorza), Chindriș, Vâlceanu – Curtuiuș, Petre

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite