Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A împlinit 100 de ani și a fost sărbătorit de autoritățile din Secusigiu

A împlinit 100 de ani și a fost sărbătorit de autoritățile din Secusigiu
Comentează 0

Joi, 19.05.2016 în localitatea Satu-Mare, comuna Secusigiu, a avut loc aniversarea a 100 de ani de viață a lui  Gergely  Ioan, care a ajuns frumoasa vârstă de 100 de ani. Născut în anul 1916  în județul Mureș la Răstolița,  prinde Al Doilea Război Mondial, însă Dumnezeu  a fost cu el și se întoarce de pe front, se căsătorește și Dumnezeu îi dăruiește șase copii.

Cu gândul la copii se hotărăște să se mute  în Banat în anii 56, aici traiul fiind mai ușor se stabilește la Satu Mare în județul Arad, apoi a lucrat o perioadă la C.A.P. la solarii.

 Astăzi după 60 de ani trăiți în comuna Secusigiu, Gergely Ioan  se bucură de cei 6 copii, 14 nepoți și 13 strănepoți. Ieri la eveniment  i-a fost decernată din partea  administrației  locale, o diplomă aniversară și o plachetă aniversară, iar Centrul Militar Județean Arad i-a decernat o diplomă aniversară iar de asemenea  și din partea  Ministerului  Apărării  a primit o diplomă  aniversară. Din partea Veteranilor de război a primit o diplomă  aniversară din partea  Asociația veteranilor de război ,,Zărandul,, altă diplomă aniversară.

Și  din partea  Centrului Cultural Județean Arad  a primit  o diplomă aniversară. După ce i-au fost decernate  diplomele, s-a cântat un La mulți ani  și a fost felicitat de  toți cei prezenți. Cu toții i-au urat La mulți ani !

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare