Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Animal cu aspect de interlop”! Atac devastator al unui cunoscut jurnalist la adresa deputatului Căprar!

Din nou body-guard! Deputatul Dorel Căprar nu poate să depăşească o anumită condiţie, de apărător brutal şi agresiv al şefilor din PSD şi Guvern.

„Animal cu aspect de interlop”! Atac devastator al unui cunoscut jurnalist la adresa deputatului Căprar!
Comentează 0

După ce acum câteva luni a făcut pe garda de corp a lui Liviu Dragnea, îmbrâncind jurnaliştii şi opoziţia, Căprar a recidivat ieri la audierile în Parlament a ministrului de interne, Carmen Dan. Căprar a avut o prestaţie execrabilă, a făcut tot posibilul să blocheze discuţiile şi s-a răstit la cei care încercau să adreseze întrebări.

Atitudinea sa nu a trecut neobservată şi nesancţionată. Cunoscutul jurnalist Grigore Cartianu a sancţionat dur agresivitatea lui Căprar, într-un mesaj pe o reţea de socializare. Iată mesajul: „Animalul cu aspect de interlop este președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților. Se numește Dorel Căprar, e PSD-ist din Arad și se comportă ca un avocat al infractorilor. Un mârlan, un mitocan care crede că respectiva comisie e proprietatea sa privată.

Ieri, Căprar a propus modificarea Legii jandarmeriei astfel încât jandarmii să nu mai poată fi urmăriți penal nici dacă snopesc în bătaie oameni nevinovați sau gazează toată țara.

Astăzi, același Căprar a secretizat abuziv ședința în care Carmen Dan, Raed Arafat și șefii Jandarmeriei au fost chemați să răspundă unor întrebări. El n-a supus la vot evacuarea presei, ci a decis-o unilateral.

Căprar n-a acceptat prezența presei nici măcar la temele banale, fără informații clasificate.

Pristandaua PSD-istă a creat o situație stupidă: publicul a putut să audă doar întrebările deputaților, nu și răspunsurile la acestea!”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite