Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Andrei Gag a fost transferat la CSM Bucureşti! Aradul pierde sportiv de valoare mondială. Cine-şi asumă acest fapt?

Andrei Gag a fost transferat la CSM Bucureşti! Aradul pierde sportiv de valoare mondială. Cine-şi asumă acest fapt?
Comentează 0

Arădeanul Gag Andrei este de ceva timp istorie pentru judeţul nostru. Descoperit de profesorul Traian Magheru, atletul originar din Bocsig a trecut rând pe rând prin toate categoriile de vârstă cu succes major în câteva rânduri. La CSM Arad a venit alături de antrenorul Ionel Oprea, după care a avut dublă legitimare cu CSU Suceava. Iar acum gruparea arădeană, condusă de Lucia Mihalache, i-a acordat transferul la Clubul Sportiv Municipal București. Un fapt care era discutat pe la colţuri de ceva vreme.

Vicecampion mondial de junior și seniori la aruncarea greutății, participant la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio, Gag Andrei-Marius este în acest moment o mare pierdere pentru sportul arădean. De văzut cine-şi asumă acest transfer, util atletului, din punct de vedere financiar, dar un eşec pe plan sportiv, dacă ne gândim la viitoarele rezultate.

"Clubul Sportiv Municipal Arad, în dorința de a susține sportul de înaltă performanță, consideră această doleanță a sportivului ca o viitoare provocare pentru obținerea unor noi performanțe având în vedere că posibilitățile financiare și materiale ale Clubul Sportiv Municipal București sunt mult mai mari", se arată într-un comunicat al conducerii CSM Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite