Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anca Stoenescu anunță pe Facebook că pleacă de la IȘJ; urmează să fie luată la întrebări pentru ceea ce a făcut acolo

Pesedista Anca Stoenescu a anunțat pe Facebook că pleacă de la Inspectoratul Școlar Județean, unde în ultimii ani a ocupat funcția de inspector școlar general adjunct și inspector școlar general delegat, când conducerea social-democrată a Ministerului Educației a reușit să elibereze pentru ea fotoliul de șef al instituției.

Anca Stoenescu anunță pe Facebook că pleacă de la IȘJ; urmează să fie luată la întrebări pentru ceea ce a făcut acolo
Comentează 1

„Dragii mei, consider ca a venit momentul sa îmi depun mandatul de inspector scolar general adjunct, susținut într-un context politic care acum s-a schimbat”, a scris pe Facebook Anca Stoenescu.

Din informațiile noastre, deși a luat decizia să-și depună mandatul, sunt șanse mari să fie luată la întrebări de instituțiile abilitate, pentru a da explicații cu privire la ceea ce a făcut în perioada în care s-a aflat la conducerea învățământului arădean.

Recent, europarlamentarul Gheorghe Falcă spunea, în cadrul unei conferințe de presă, că urmează să fie prezentate date cu privire la numărul profesorilor pontați ca fiind prezenți la școlă, dar participau la diverse activități ale PSD. „Este posibil ca cei de la Textil să ne spună ce negocieri au fost ca elevii de clasa a XII-a care ies la manifestările PSD să fie sprijiniți la Bacalaureat”, a continuat Falcă.

Sursa foto: Facebook

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite