Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ANAF anunţă noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă că începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului președintelui ANAF nr.1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili, prin care agenția a  revizuit criteriile de selecție a acestora.

ANAF anunţă noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili
Comentează 0

„Ca urmare a acestor reglementări, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administrați la nivelul Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili. Noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OPANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secțiunea Infopublice, și pe pagina de internet a direcției generale. Link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/Anexa2_OpANAF_1782_04112021.pdf 

Contribuabilii vizați de reîncadrare vor fi informați prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenției, cu privire la noua arondare”, se arată într-un comunicat de presă al ANAF.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite