Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AMICAL: UTA - Metalul Reşiţa 1-2

AMICAL: UTA - Metalul Reşiţa 1-2
Comentează 1

Înaintea debutului oficial în noul sezon UTA a înregistrat al 2-lea eşec consecutiv în amicalele disputate în ultima perioadă. La Pecica, cu Metalul Reşiţa, Rus Botiş şi Szekely au ratat ocaziile primului mitan pentru alb-roşii. Nu înseamnă că oaspeţii nu au avut şi ei şansele lor, dar a fost scor alb la pauză.

La 5 minute de la reluare UTA deschide scorul prin Hlistei, la o fază la care au mai contribuit Sorian şi Curtuiuş. Trec alte 7 minute şi Feher egalează. Sorian şi Curtuiuş ratează golul 2, care vine în poarta arădeană. în minutul 67 Szabo a transformat în gol centrarea lui Ionescu. Tot oaspeţii sunt mai periculoşi, până în minutul 87 când acelaşi Curtuiuş iroseşte ultima şansă de egalare. UTA pierde ultimul amical, înaintea unei săptămâni în care joacă la Lugoj în Cupa României, şi înfrntă acasă pe Gaz Metan în campionat.

UTA: Miron – Polgar (Vlad), Botiș (Man), Filaret (Manea), Burlă (Lazăr) – Strătilă (Dobrean), Chindriș (Costin), Jorza (Tănase), Hlistei (Petre) – Rus (Sorian), Szekely (Curtuiuş).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite