Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenzi aplicate de polițiști în minivacanța de Rusalii

În perioada 21-24 iunie, în minivacanța ocazionată de sărbătorile Rusaliilor ortodoxe, peste 100 de polițiști de la toate structurile, suplimentar față de efectivele zilnice, au fost în stradă, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în locurile aglomerate, zonele de agrement și spre punctele de trecere a frontierei.

Amenzi aplicate de polițiști în minivacanța de Rusalii
Comentează 0

Polițiștii rutieri au acționat în zonele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, precum și pentru fluidizarea circulației, pe principalele artere din municipiu și județ. Au fost organizate, zilnic, acțiuni, în urma cărora, au fost sancționați 527 de participanți la trafic, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 217.800 de lei. Dintre aceștia, 251 nu au respectat regimul legal de viteză. Au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare. Au fost testați, pentru consum de alcool și droguri, 362 de participanți la trafic.

Pentru nerespectarea restricțiilor de tonaj, din perioada 21-22 iunie, au fost aplicate 121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 121.000 de lei.

În perioada minivacanței de Rusalii, au fost întocmite 6 dosare penale pentru suspiciune de conducere sub influența alcoolului și drogurilor, celor în cauză fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, respectiv substanțelor consumate.

La evenimentele cu public numeros, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

În această perioadă, au fost emise 3 ordine de protecție provizorii, pe numele a trei bărbați din Arad, care și-au agresat soțiile, respetiv concubina.

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite