Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amendament depus de Glad Varga pentru platformele subterane de gunoi: Aradul are nevoie de peste două milioane de lei

Printre amendamentele depuse de deputatul PNL de Arad Glad Varga la bugetul pe 2019 se numără și unul care vizează colectarea deșeurilor din municipiu.

Amendament depus de Glad Varga pentru platformele subterane de gunoi: Aradul are nevoie de peste două milioane de lei
Comentează 0

Deputatul liberal cere împreună cu senatorul Ioan Cristina și grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat suplimentarea Programului Operational Capacitate Administrativă 2014-2020 (POCA) și alocarea sumei de 2.031.000 lei pentru realizarea platformelor subterane de colectare a deșeurilor. „Această suplimentare a fondurilor este necesară în vederea respectării obligațiilor legislative impuse, a optimizării sistemului de colectare a deșeurilor, a creșterii  calității serviciului public și a confortului urban, în vederea protejării sănătății populației și animalelor, eliminării riscurilor asociate poluării mediului înconjurător“, susține Glad Varga.

În ceea ce privește sursa de finanțare, aceasta ar putea fi, în accepțiunea lui Glad Varga, bugetul Ministerului Finanțelor Publice, care ar urma să fie diminuat cu suma necesară platformelor subterane din Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite