Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AMENDĂ aplicată patiseriei care a vândut merdeneaua cu agrafă metalică în ea

AMENDĂ aplicată patiseriei care a vândut merdeneaua cu agrafă metalică în ea
Comentează 0

Autoritățile au verificat patiseria din centrul orașului de la care o clientă a reclamat că a cumpărat o merdenea în care se afla o agrafă metalică, descoperind că procesul tehnologic nu era respectat, respectiv făina nu era cernută.

Comisarul șef adjunct de la Protecția Consumatorilor Arad, Gheorghe Iancu, a declarat că patiseria a fost verificată imediat după ce femeia a depus sesizarea.

”În urma controlului efectuat, s-a constatat ca nu se respectau toate operațiunile din fluxul tehnologic (nu se cerne făina), ceea ce poate duce la apariția unor corpuri străine în produsul finit. În spatiul de păstrare/depozitare a materiei prime, sacii de faină sunt deschiși, fără a fi protejați de contaminarea cu corpuri străine”, a declarat Iancu.

Patiseria a fost sancționată contravențional cu 3000 de lei, după ce reprezentanții acesteia și-au recunoscut vina, conform comisarilor Protecției Consumatorilor.

CITEȘTE ȘTIREA INIȚIALĂ: Clientă ÎN PERICOL să se rănească, în timp ce mânca o merdenea cumpărată din Centru. Uite ce a găsit în foietaj!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide