Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ambasadorul Tunisiei, în vizită la Primăria Arad

Primarul Gheorghe Falcă a primit, astăzi, vizita Excelenței Sale Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Tunisiei în România. Oficialul tunisian a venit însoțit de doamna Hasna Tizaoui Dkhilalli, Secretar I al Ambasadei, precum și de dl. Consul Onorific Sevastiean Armasu.

Ambasadorul Tunisiei, în vizită la Primăria Arad
Comentează 0

Discuţiile purtate au vizat pe de o parte găsirea unei posibilităţi de înfrățire a Aradului cu un oraș similar din Tunisia şi stabilirea de  relații economice între aceste oraşe, iar pe de altă parte s-a discutat despre dezvoltarea unor parteneriate pe linie academică, accentul fiind pus pe învăţământul superior medical.  

În cadrul întrevederii, primarul Gheorghe Falcă i-a prezentat ES Raja Jhinaoui Ben Ali situația socio - economică a oraşului nostru, punctând faptul că economia Aradului este conectată la cea europeană printr-o dezvoltată infrastructură rutieră și feroviară. În cadrul întâlnirii oficialul tunisian şi-a manifestat interesul faţă posibilitatea de a aduce forţă de muncă în Arad.

„Principalul scop al primei mele vizite la Arad este de a consolida colaborarea descentralizată, în domeniile, economic, comercial şi academic. Să nu uităm că relaţiile României cu Tunisia sunt istorice şi fraterne. Anul acesta sărbătorim 55 de ani de colaborare”, a declarat ambasadorul Tunisiei în România, Raja Jhinaoui Ben Ali.   

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite