Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alt caz REVOLTĂTOR în Vaslui! O elevă de 14 ani a fost VIOLATĂ de patru colegi, în timpul orei de desen

O elevă de 14 ani din Vaslui a plecat în timpul orei de desen să bea apã si a dispărut. A apãrut dupã o oră şi jumătate, împreună cu bunica ei, care a reclamat că asupra fetei s-a produs un viol, comis de patru minori, elevi ai scolii.

Alt caz REVOLTĂTOR în Vaslui! O elevă de 14 ani a fost VIOLATĂ de patru colegi, în timpul orei de desen
Comentează 1

Cei patru minori au fost retinuti de politie pe 17 iunie, iar pe 18 iunie erau înapoi acasă. Doar doi dintre ei sunt cercetati pentru comiterea infractiunii de viol: un adolescent de 17 ani, fost elev al scolii, precum si unul de 16 ani, care a repetat clasa a VII-a de trei ori.

Fata a fost dusã la medicul legist pentru confirmarea violului, iar în urma consultului a reiesit cã fata are un himen elastic, care nu se rupe, si astfel ... violul nu a putut fi confirmat!

"S-a constatat cã fata adusã la consult are un himen complezant, adicã elastic si care nu se rupe. Ca urmare, nu am putut confirma sau infirma violul. Politia, ajutatã de noi, prin alte controale, urmeazã sã stabileascã ce s-a întâmplat mai exact", a precizat medicul legist Sergiu Sãvinescu. "Se confirmã fapta, fiind cercetati pentru comiterea infractiunii de viol doi minori, în cauzã fiind întocmit un dosar penal. Fiind vorba despre minori, nu putem sã vã dãm detalii din anchetã. Vom preciza la finalul anchetei concluziile", a spus Stefan Sofrone, seful Compartimentului de comunicare din cadrul IPJ Vaslui.

Minora de 14 ani, elevã în calsa a VII-a, se afla vineri dimineatã, pe 17 iunie, la ora de desen. La un moment dat, fata a cerut voie profesoarei de desen sã meargã afarã dupã apã. Dupã un minut, a vãzut pe geam cã fata pãrãseste incinta scolii, iesind pe poartã. A solicitat elevilor sã fugã dupã ea si sã o cheme înapoi, altfel îi pune absent. Dar fata n-a vrut sã se întoarcã, astfel cã s-a ales cu un absent în catalog.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite