Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alex Velea susține că se iubește cu Antonia de două ori pe zi. „Dimineața facem cardio, iar seara băgăm forță”

Alex Velea și Antonia au declarat în repetate rânduri că se simt extraordinar unul cu celălalt și că se completează din toate punctele de vedere. După ce au recunoscut oficial că formează un cuplu, cei doi artiști nu au mai fost deloc zgârciți cu momente de tandrețe în public. „Focul pasiunii” este însă mult mai mare între ei.

Alex Velea susține că se iubește cu Antonia de două ori pe zi. „Dimineața facem cardio, iar seara băgăm forță”
Comentează 0

antonia a nascut antonia si alex velea

Alex Velea a vorbit fără perdea despre relația cu mama celor doi copii ai lui, Dominic și Akim, declarând cât de îndrăgostit este de Antonia și cum rezistă relația între ei. Mai direct, mai pe ocolite, artistul a recunoscut că, în ciuda faptului că sunt implicați în tot soiul de activități și au o carieră activă, au grijă ca relația lor să nu fie afectată. Velea a recunoscut că viața lor sexuală este una extrem de bună, drept dovadă că în doi ani au deja doi copii. „Facem antrenament amândoi. Nu vezi că facem numai copii. De la atâta mișcare s-a lăsat cu certificat. Facem întruna mișcare, în fiecare zi: cardio de dimineața pe stomacul gol și seara forță. Diverse grupe de mușchi, în diverse poziții și aparate”, a declarat Velea în cadrul unei emisiuni.

Alex_Velea_Antonia.jpg

Alex Velea și Antonia nu au programat niciun bebeluș, totul a venit de la sine

Alex a mai completat că la începuturile lor, din prisma faptului că toată lumea îi critica pentru faptul că au format un cuplu, cei doi au stat doar închiși în casă, unde au „lucrat” la primul lor bebeluș. Să ne reamintim că Alex și Antonia au recunoscut că sunt împreună în momentul în care au și anunțat că Antonia va deveni mămică. „Noi un an de zile am stat în casă. Abia după ce Antonia a rămas însărcinată am mai început să ieșim. S-au mai calmat și spiritele, s-a mai calmat și ea. Mi-a zis mama: sper să nu mai faceți un copil. Nu știu, nu cred că mai facem, avem trei deja, e cifră magică. Akim a fost surpriză”, a mai spus Velea pentru același post TV.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite