Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alex Ștefănescu va prezenta spectacolul „9 piese remixate“, la Arad

Alex Ștefănescu va prezenta spectacolul „9 piese remixate“, la Arad
Comentează 0

Show-ul „9 piese remixate”, o producție Unteatru – un musical în care actorul

Alex Ștefănescu readuce în zilele noastre subiectele unora dintre cele mai cunoscute piese de teatru din lume, va putea fi văzut, la Arad.

Spectatorii sunt invitați, vineri, 18 iunie 2021, în Parcul „Mihai Eminescu“, de la ora 19.00, să audă și să vadă nouă piese de teatru faimoase, repovestite, cântate şi parodiate, pe care Alex Ștefănescu le va intepreta la chitară.

Cântecele sale au fost inspirate de piese de teatru celebre, printre care „Romeo şi Julieta“, „Hamlet“, „O scrisoare pierdută“, „Aşteptându-l pe Godot“, „Steaua fără nume“.

Pe lângă text, muzică, interpretare, Alex Ștefănescu își susține artistic textele folosindu-se și de mimică, nu doar de voce și chitară, conform regiei spectacolului.

În timpul reprezentației, actorul va dialoga relaxat și la obiect cu spectatorii, fiind atent și răspunzând amuzant și cu mult bun simț artistic.

Alex Stefanecu este actor, cântă piese în care regăsim auto-ironia, care amintesc de creațiile lui Alexandru Andrieș, Ioan Gyuri Pascu și Ada Milea și face un gen de muzică rar întâlnit astăzi, muzică pentru oamenii inteligenți și care au simțul umorului.

Imediat dupa lansarea piesei „Dacă”, Alex a fost remarcat și susținut de Smiley, Cătălin Bordea și Pavel Bartoș, care au apreciat pozitivitatea din cantecele sale. A fost finalist la Românii au Talent în 2018 și la iUmor în 2019.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad și se va desfășura cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă spectacolul se va desfășura în sala de concerte a Palatului Cultural.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite