Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De Valentine’s Day, sărbătorim iubirea la teatru. Șase artiști arădeni vă provoacă la... poezie

Emoție. Sensibilitate. Și versuri. Toate dedicate unuia dintre cele mai profunde sentimente umane: dragostea. În chiar 14 februarie, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad le propune spectatorilor săi o întâlnire specială cu poezia, într-un demers artistic intitulat ,,Timpul iubirii”.

De Valentine’s Day, sărbătorim iubirea la teatru. Șase artiști arădeni vă provoacă la... poezie
Comentează 0

,,Într-o lună dedicată iubirii, îi provocăm pe arădeni la... poezie. Spectacolul ,,Timpul iubirii este al doilea din cadrul proiectului dedicat creației lirice și inițiat la începutul acestui an de actrița Oltea Blaga. „Seara de poezie” așa cum am intitulat acest proiect - care va aduce lună de lună, versul, pe scena Teatrului Clasic e, în  februarie, un bun prilej de (re)întâlnire cu actorii: Oltea Blaga, Dorina Darie Peter, Oana Kun, Ioan Peter și Zoltan Lovas.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

Recitalul adăpostit de scena mare a Teatrului Clasic va fi completat muzical de pianistul Sorin Dogaru.

,,Cred cu îndârjire în vorbele lui Dostoievski care spune ca ,,doar frumusețea va salva lumea”. Poezia e una dintre aceste frumuseți, iar muzica – o alta. Cu versuri și muzică vom completa împreună, în seara zilei de 14 februarie, la a doua ediție a ,,Serii de poezie”, un adevărat puzzle al iubirii. Un puzzle construit de noi din poeme semnate de nu mai puțin de 15 poeți din literatura română și universală, precum Shakespeare, Elisabeth Browning, M.R. Paraschivescu, Ion Barbu sau Otilia Cazimir”.” – spune actrița  Oltea Blaga

Spectacolul este programat la ora 19.00. Biltele se găsesc la agenția teatrală sau online pe www.biletmaster.ro

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite