Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ALERTĂ printre ŞOFERI. A ÎNŞELAT sute de şoferi români prin supermarket-uri. Distribuiţi pentru a fi PRINS !

Un tânăr de 21 de ani, din Bucuresti, se plimbă prin țară și le dă țeapă după țeapă șoferilor naivi. El le spune acestora că a rămas fără benzină și are nevoie de bani, pe care îi va returna, după ce va ajunge acasă. Nici unul dintre cei care l-au împrumutat însă nu au mai primit banii înapoi.   Bărbatul a ajuns de câteva zile și la Timișoara.

ALERTĂ printre ŞOFERI. A ÎNŞELAT sute de şoferi români prin supermarket-uri. Distribuiţi pentru a fi PRINS !
Comentează 0

Escrocheria a devenit cunoscută în luna decembrie a anului 2014. Mai mulți șoferi din țară au început să posteze mesaje de atenționare pe internet.

Povestea era întotdeauna aceeași. Bărbatul era în drum spre București și, după ce mașina i s-a stricat și a fost nevoit să o repare, a rămas fără bani pentru benzină.

Pentru a fi cât mai credibil, el chiar îi lasă pe cei care îl împrumută să îi fotografieze buletinul și autoturismul și le dă chiar și numărul de telefon. Imediat ce și-a primit însă banii se face nevăzut și nu mai răspunde la telefon.

Pe Internet e plin de plangeri la adresa acestui individ. Cum procedează? Povestesc chiar cei care au patit-o. „Am fost sa ne facem cateva cumparaturi. Toate bune si frumoase, pana dam sa iesim in parcare. Aproape de masina noastra opreste un Logan albastru inchis cu numar de Ilfov.

escroc

La volan era acest individ, iar in dreapta lui era o tipa bruneta, bag seama prietena lui. Bon! Pareau oameni de buna credinta, n-ai fi zis nicio clipa ca sunt talhari.

Baiatul, cu o jale mare in glas, ne-a rugat sa-l imprumutam cu niste bani pentru a pune niste motorina ca sa ajunga la Bucuresti. Aproape plangea si facea promisiuni ca ni-i returneaza si, daca vrem, ne lasa un casetofon sau orice altceva drept garantie…ca e om de cuvant si suntem soferi si asta ni se poate intampla si noua.

Citeste mai mult pe jurnalmm.ro


Scrie un comentariu

trimite