Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii de weekend pe șoselele arădene

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți conducători de vehicule, care au condus sub influența alcoolului.

Alcoolemii de weekend pe șoselele arădene
Comentează 0

În cazul unui tânăr de 25 de ani, din Șiria, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1.25 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În Lipova, un bărbat de 64 de ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0.71  mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 16/17 iulie a.c., un tânăr de 27 de ani, din județul Sibiu, a fost oprit pentru control pe D.J. 707/B. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0.60  mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În municipiu, un arădean de 42 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0.51  mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe D.N. 79/A, în afara localității Socodor, un septuagenar a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0.50  mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului.

 


Scrie un comentariu

trimite