Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AJF Arad prezentă cu primul eveniment al acestui an

AJF Arad prezentă cu primul eveniment al acestui an
Comentează 1


Trofeul ”Nicolae Ardelean” la fotbal ,ediția a IX-a,  în memoria fostului secretar general al instituției
Competiția s-a disputat la sala de sport din Curtici, sâmbătă 11 ianuarie 2020 , începând cu ora 9. Au participat opt echipe,  alcătuite din juniori A1 ( 2001 sau mai tineri),  împărțite în două grupe.
Grupa A:  CS Ineu
                CS Curtici
                ACS   Socodor 
                 Gloria Arad 

Grupa B: Șoimii Pîncota
                 ACS Sîntana
                 CSC Seleuș 
                 CS Macea

La finalul meciurilor din grupe, primele două clasate în fiecare grupă s-au calificat pentru semifinale: Acestea au fost CS Ineu și Frontiera Curtici din Grupa A respectiv, Podgoria Pîncota și Unirea Sîntana din Grupa B
În semifinala I , CS Ineu a învins cu 4-0 pe Unirea Sîntana, iar în semifinala a II-a, Podgoria Pîncota a câștigat cu 5-2 meciul cu Frontiera Curtici
Pentru locurile trei-patru s-au întâlnit Frontiera Curtici cu Unirea Sîntana, scor 3-4, iar în finala mare CS Ineu a învins Podgoria Pîncota cu 3-2.

Meciurile au fost oficiate de arbitri AJF: Gabriel Hărduț, Ciprian Pătroi și Marius Vîlceanu, iar  din partea AJF Arad au fost prezenți  Nelu Iovescu, coordonator al evenimentului , Mako Andras , vicepreședinte al AJF Arad și Leontin Buda , membru al Comisiei Județene a Arbitrilor Arad.

S-au acordat medalii, cupe și diplome precum și două premii speciale pentru cel mai bun portar , Răzvan Tălmaciu ( Podgoria Pîncota) și  pentru cel mai bun jucător, Francisc Milak ( Unirea Sîntana)
La eveniment a fost prezent și Nicușor Ardelean, fiul comemoratului.

Galerie foto (41)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite