Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AIESEC Arad dă startul Programului Global Talent

AIESEC Arad dă startul Programului Global Talent
Comentează 0

AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din lume, non-profit, apolitică. Prezentă în 130 de țări și teritorii îi conferă un statut privilegiat și posibilități unice de creare de legături între națiuni, culturi și oameni. Astfel, AIESEC oferă tinerilor posibilitatea de a participa în intershipuri internaționale de voluntariat sau profesionale care au ca scop aducerea de impact pozitiv în societate și în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din întreaga lume.

În perioada următoare, AIESEC Arad dă startul Progamului Global Talent care este destinat studenților aflați în an terminal la licență sau master, dar și tinerilor absolvenți ce au vârstele până în 29 ani. Scopul acestui program este de a dezvolta abilitățile și cunoștințele profesionale ale tinerilor într-un mediu multicultural. Acest program oferă tinerilor oportunitatea de a beneficia de un stagiu plătit într-o companie sau organizație internațională, în una dintre cele 130 de țări în care AIESEC este prezent, precum: Polonia, Germania, Brazilia, Cehia, Slovacia, Austria, China etc.

Domeniileîn care poțisă-țigăseștiunstagiuplătitinternaționalsunt: Marketing, IT, Educațieși Business. Pentru participarea la acest program este necesară cunoașterea avansată a limbii engleze și studii in domeniile menționate mai sus. Stagiul poate dura de la 6 luni până la 18 luni. Pe durata desfășurării programului studentul beneficiază de remunerări pentru activitatea pe care o realizează în companie.

Studenții care sunt interesați să-și aleagă cariera internațională, se pot înscrie online pe www.aiesecarad.ro, unde pot afla și mai multe informații despre acest program.

Vasile Crauciuc                                                                                           Lavinia Bodea

Vice Președinte Outgoing Exchange                                        Vice Președinte Marketing

 


Scrie un comentariu

trimite