Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adriana Trandafir vine la Teatrul de Vară ETHOS

Adriana Trandafir vine la Teatrul de Vară ETHOS
Comentează 0

Compania de teatru D'Aya revine la Arad miercuri, 6 iulie, începând cu ora 20.00, cu un nou spectacol , "Mă mut la... tata?", având-o în rolul principal pe actriţa Adriana Trandafir. Intrarea liberă.

Echipa care a conceput şi pus în scenă spectacolul "Mă mut la mama" a cucerit publicul în stagiunea de anul trecut a Teatrului de Vară când actriţa a fost prezentă la Arad alături de actorii Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu. Noul spectacol, "Mă mut la... tata?", duce mai departe acţiunea din comedia "Mă mut la mama". Protagoniştii - actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru (actor din filmul "Declaraţie de dragoste"), Anca Dinicu, Ioana Ancea, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu - propun spectatorilor arădeni o experienţă la fel de amuzantă, o poveste sinceră desprinsă din viaţă. În centrul poveştii este Mama (Adriana Trandafir), studentă la 60 de ani, care vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit. Băieţii acesteia - Adreas Petrecu şi Gabriel Fătu - nu înghit noua cucerire a mamei şi fac tot posibilul pentru a-l determina pe noul iubit al mamei să dispară din viaţa acesteia. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag. 
Piesaeste o continuare, dar şi o replică la piesa „Mă mut la mama”, în aceeaşi regie, care s-a bucurat de un real succes jucându-se cu casa închisă la toate reprezentaţiile, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide