Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adrian Mutu, condamnat la 14 LUNI de ÎNCHISOARE. Prima reacţie

Adrian Mutu a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare de un tribunal italian, după ce l-a bătut pe Berat Racaj, un ospătar kosovar, la localul "Full Up" din Florenţa, pe 23 octombrie 2010.
 

Adrian Mutu, condamnat la 14 LUNI de ÎNCHISOARE. Prima reacţie
Comentează 0

Adrian Mutu a fost condamnat pentru leziuni, insulte şi ameninţări, anunţă presa italiană, care adaugă că românul a fost obligat la plata provizorie a sumei de 14.000 de euro. Berat Racaj, un kosovar în vârstă de 28 de ani, a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare după ce a suferit o fractură de sept nazal, după ce a fost bătut de Adrian Mutu.

Filippo Bellagamba, avocatul lui Adrian Mutu, a anunţat că va face recurs la această decizie.

"Clientul meu a fost judecat cu o altă măsură, deoarece este persoană publică. Nu am mai văzut până acum o pedeapsă aşa mare pentru o leziune ce a necesitat 25 de zile de spitalizare", a declarat Bellagamba.

Incidentul a avut loc la localul "Full Up" din Florenţa, pe 23 octombrie 2010. Conform martorilor, Adrian Mutu a cerut ca lui şi altor doi prieteni să li se mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoi cei trei s-au ridicat şi au vrut să plece. Ospătarul i-a oprit, cerându-le să achite nota de plată, dar Mutu a replicat că are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenit pentru a clarifica situaţia, dar Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospătar şi, după ce acesta a căzut, a continuat să îl lovească cu picioarele. Mutu şi-a motivat agresiunea la acea vreme afirmând că a răspuns unor ameninţări şi unor jigniri cu tentă rasistă ale lui Berat Racaj .

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite