Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marţian revine cu acuzații şoc la adresa lui Adrian Mutu: ”A sechestrat un băiat, l-a lovit cu ciocanul și l-a scufundat în piscină”

Adrian Marțian, fostul partener de afaceri al lui Adrian Mutu (36 de ani, Pune City/ India) și fost patron al divizionarei secunde UTA Arad (actualmente desființată), a povestit la emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Star că fotbalistul s-ar fi comportat ca în filmele mafiote, în 2012, pe când juca la Cesena, în Italia, cu un conațional care se afla la el în vizită.

Marţian revine cu acuzații şoc la adresa lui Adrian Mutu: ”A sechestrat un băiat, l-a lovit cu ciocanul și l-a scufundat în piscină”
Comentează 0

Marțian, care l-a acuzat, la un moment dat pe Mutu că a vrut să-l asasineze, a făcut noi dezvăluiri şocante din viaţa “Briliantului”.

“Într-o zi, m-am pomenit în curte la mine cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mâini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat! Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistrița. Au băut oamenii cât au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a târât la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii”, a spus Marțian, citat de gsp.ro.

Ar fi violat-o pe prietena tânărului!
“Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lângă ea. Îl încurajează în chestiile astea! Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat”.

”Dar pe copil îl găsesc şi-l aduc să povestească personal ce a păţit! Săracu’, i-a spart telefoanele, i-a luat maşina, un Fiat parcă. Când a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la cini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat și să-l lase în pace!”.

Actuala iubită, Sandra, ”a fost clienta lui”
Marţian a explicat că Sandra Baghici, fosta logodnică a fotbalistului Laszlo Sepsi, viitoarea soţie a lui Mutu, după ce l-a despărțit de Consuelo, ar fi avut în trecut altfel de relaţii cu jucătorul: “Au fost mai multe ocazii în care eu personal i-am înmânat bani fetei cînd se întâlnea cu Mutu. Îmi zicea el: «Frate, dă-i şi tu ăsteia să nu vorbească, să nu ştie lumea!». Începutul a fost în perioada în care era cu cocaina, nu se mai lega nimic cu Alexandra. Iar acum se căsătoreşte cu ea! Banii ăia nu i-am mai văzut niciodată înapoi. Numai cu necazuri m-am ales după urma lui!”.

sursa: sportnews.libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite