Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Adolescentă bătută cu bestialitate de mai multe tinere

Circa zece eleve au atacat o adolescentă în vara anului trecut, dar în cursul zilei de ieri, Poliția Arad s-a autosesizat. 

(VIDEO) Adolescentă bătută cu bestialitate de mai multe tinere
Comentează 3

Potrivit IPJ Arad, în urma vizionării imaginilor video apărute pe rețelele de socializare, s-a stabilit că incidentul ar fi avut loc în vara anului 2022, într-o zonă din apropierea pasajului Grădiște, din municipiu.

Din imagini, s-a stabilit identitatea persoanelor implicate în incident: mai multe eleve, de la două unități școlare din Arad, care la data săvârșirii faptei aveau 15, respectiv 16 ani.  În acest sens, polițiștii municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, cu privire săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În acest moment, mai multe persoane sunt audiate, pentru stabilirea stării de fapt și a participației fiecăreia, în vederea  luării de măsuri legale, urmând ca, funcție de rezultatul verificărilor, cercetările să fie extinse și cu privire la alte fapte.

A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cercetările urmând a fi continuate sub supravegherea unui procuror.

Cele două școli ar fi Colegiu de Arte „Sabin Drăgoi” Arad și Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad.


Scrie un comentariu

trimite