Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adina si primul motan Cyborg din lume

Adina si primul motan Cyborg din lume
Comentează 0

P(r)oza zilei: Iată că galeria motanilor celebri (dacă ar fi să-i amintim doar pe Murr, pisoiul fermecat al scriitorului romantic german E.T.A. Hoffmann, pe magicul Behemoth, al romancierului Mihail Bulgakov, sau pe Sonia, pisica cinefila a moldovencei Mariuca) este pe cale să se îmbogățească de-acum cu încă un specimen, botezat Ulysse de către stăpâna lui, Adina, în amintirea hiperinteligentului erou grec, ce le-a făcut cadou un cal atât de frumos troienilor.

Însă, dacă istețimea ieșită din comun a anticului Ulise a fost biologică, 100% naturală, ca să zicem așa, lui Ulysse al Adinei i s-a făcut o delicată operație pe creier și i-a fost implantat un microprocesor a cărui putere este egală cu cea a 10 iPhone-uri X luate la un loc și a rezultat astfel o capacitate de gândire ce-i dă posibilitatea pisoiului să comunice telepatic, indiferent de distanță, cu preafrumoasa lui stăpână.

Ba, mai mult, rămas peste zi singur în casă, motanul ”butonează” printr-o interfață toată ziua televizorul și a făcut o vicioasă pasiune pentru telenovelele turcești. Iar în momentul când se plictisește de dramoletele insipide cu Suleiman și cadânele sale, nu ezită să facă o gramadă de treburi casnice, de la spălatul rufelor cu mașina automată, până la manipularea cu grație a aspiratorului.

Partea întunecată a paharului, căci mereu există și această parte, atunci când te joci cu IA (inteligența artificială), e că Ulysse a început să le citească și cele mai ascunse gânduri tuturor oamenilor cu care Adina vine în contact și, noapte de noapte, după ce stăpâna adoarme, motanul  deschide laptopul și editează în Word și cele mai intime fantezii ale cunoscuților fetei.

Iar dacă pisoiul Ulysse va deveni într- zi gelos și își va deschide un blog și o să publice toate acestea, atunci să vezi distracția !!!

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite