Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Actorul de reclame Alexander Zudov a fost CONDAMNAT pentru violuri în serie! Bărbatul amenința femeile cu cuțitul

 

Alexander Zudov, actorul acuzat de viol, fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare. Judecătoria Sectorului 5 l-a condamnat pe Alexander Zudor la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol (faptă comisă în 1 noiembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de viol (comisă în 5 decembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la viol (infracţiune din 15 decembrie 2020). Bărbatul care a jucat în mai multe reclame amenința femeile cu un cuțit în plină stradă sau în lift. Decizia instanţei poate fi atacată cu apel.

Actorul de reclame Alexander Zudov a fost CONDAMNAT pentru violuri în serie! Bărbatul amenința femeile cu cuțitul
Comentează 0

"Contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse - 5 ani), în final urmând ca inculpatul Zudor Alexander să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie", se arată în decizia instanţei.

Polițiștii au primit plângeri de la trei femei. Primul caz a fost înregistrat la începutul lunii noiembrie 2020, atunci când bărbatul a amenințat cu cuțitul o femeie care mergea spre casă. Mai apoi, polițiștii au mai primit două plângeri de la femei care semnalau că în timp ce se aflau pe stradă sau în lift, au fost amenințate și abuzate sexual.

O femeie a reclamat faptul că, în data de 5 decembrie 2020, în jurul orei 21,30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere, informa atunci Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21,00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Polițiștii au făcut o percheziție la domiciliul bărbatului și l-au reținut pe 2 februarie 2021.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite