Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Actorii Trupei Marionete spun povești live, pe facebook

Și marionetele #stauacasă. Dar… nu uită să facă ceea ce știu ele mai bine: să spună povești. Mânuite de actorii Trupei Marionete a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, păpușile revin în fața micilor spectatori în fiecare duminică, de la ora 11.00. De data aceasta însă, nu pe scena care le-a consacrat, ci live, pe pagina de facebook a Trupei Marionete.

Actorii Trupei Marionete spun povești live, pe facebook
Comentează 0

,,Ne-am gândit ca și cei mai mici dintre spectatorii noștri să se bucure de teatru în aceste zile în care sunt nevoiți să stea în casă. Tocmai de aceea, colegii mei de la Trupa Marionete vor veni în fața lor, duminică de duminică, cu câte o poveste spusă live, pe facebook. Menținem astfel tradiția spectacolului pentru copii, care are loc, în fiecare duminică, de la ora 11.00.” – spune Bogdan Costea, manager la Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad

Prima întâlnire cu micii spectatori are loc duminică, 22 martie, de la ora 11.00. Atunci, actrița Adina Doba le va spune celor mici, live, pe facebook, “Secrete din grădina mea”.

Copiii care aleg să își petreacă dimineața de duminică alături de noi – adică de mine și de o foarte simpatică marionetă – vor avea parte de o poveste magică. Le voi spune celor mici secrete bine ascunse până acum din lumea florilor și a gâzelor. Va fi o experiență interesantă și, cu siguranță, foarte necesară în aceste zile în care trebuie să fim responsabili și să stăm acasă.”  – spune actrița Adina Doba

Povestea spusă live, pe pagina de facebook a Trupei Marionete,  de actrița Adina Doba va fi urmată, duminica viitoare, de o altă istorie dată în dar publicului, de actorii arădeni Sorin și Nuți Dorobanțu.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite