Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activități în școlile din Bârzava (FOTO)

Școala Gimnazială Bârzava are mereu activități și proiecte coordonate de directorul școlii, prof. Mihaela Gașpar, în care cei mici sunt angrenați, astfel încât să se facă utili comunității. 

Activități în școlile din Bârzava (FOTO)
Comentează 0

Atunci când un copil este canalizat de mic spre diverse activități  cu siguranță mai târziu peste ani și ani, cele învățate în primii ani de școală îi vor prinde bine în viață.

„Luna aprilie este luna în care natura se trezește la viața. La noi în școală este sărbătorită cum se cuvine: cu o curățenie de primăvară temeinică! La unitatea din Groşii Noi, elevii însoțiți de doamna învățătoare au organizat activitatea de curățenie «ECO Groșii Noi». Aceștia au ajutat la colectarea deșeurilor aruncate în vecinătatea școlii. La unitatea din Bârzava, s-a organizat activitatea «ECO Bârzava», activitate la care au luat parte elevii și cadrele didactice. Fie ca a fost vorba de îndepărtarea gunoaielor, smulgerea buruienilor, plantarea florilor sau văruirea copacilor din curtea școlii, participanții s-au întrecut în vrednicie. Atelierele de lucru din această săptămână au fost menite să aducă în atenția participanților importanța protejării mediului înconjurător. Clasa I pornește în misiunea de salvare în cadrul atelierului artistic «Copiii salvează pământul», scopul fiind înțelegerea rolului pe care natura îl are în dezvoltarea armonioasă a omului, precum și a necesității de ocrotire a acesteia. Cei de clasa a V-a atrag atenția asupra importanței protejării surselor de apă dulce, cea fără de care nimic nu ar fi posibil. Clasa a VII-a reușeste să aștearnă pe hârtie şapte pași pe care toți îi putem face pentru a proteja mediul înconjurător. Iată câteva dintre activitățile în care angrenăm elevii școlii noastre începând chiar cu cei mai mici”, a declarat prof. Mihaela Gașpar, directorul Şcolii Gimnaziale Bîrzava.

De altfel școala de la Bârzava are un  proiect de anvergură de care vom aminti în curând într-un alt articol despre comună.

 

Galerie foto (26)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite