Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE

În ziua de 22 octombrie 2020, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, polițiștii arădeni, împreună cu polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

ACȚIUNI DE VERIFICARE  A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE
Comentează 0

Au fost verificate 138  societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement precum și 90 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 36.850 de lei, dintre care 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.500 de lei, de polițiștii locali.

Două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normele de igienă și de conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite