Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acțiuni caritabile organizate de un tânăr crescut în orfelinat

Mihai Căldăraru, un tânăr crescut în orfelinat, se zbate ca să-i ajute pe cei abandonaţi de lume. Viaţa lui este o continuă campanie umanitară, scriu jurnaliștii de la stiridebuzau.ro.

Acțiuni caritabile organizate de un tânăr crescut în orfelinat
Comentează 0

După ce a absolvit facultatea, Mihai şi alţi doi prieteni, proveniţi tot din centrele de plasament, au înfiinţat Asociaţia MicNews. Au derulat mai multe proiecte, precum tabere la mare şi la munte pentru copii defavorizaţi, campaniile naţionale „Sărăcia Distruge Omenia”, „Rechizite pentru viitorul tău” etc. De fapt, viaţa lui Mihai este o continuă campanie umanitară. Aşa a fost în aprilie, când a donat aniversarea de 34 de ani unor copii sărmani, cum a fost şi el cândva. Viaţa lipsită de familie, copilăria într-un orfelinat, sunt amintirile pe care Mihai Căldăraru le poartă cu el peste tot. De aceea, în urmă cu patru ani, atunci când a împlinit 30 de ani, a decis ca să doneze ziua de naştere semenilor care au mare nevoie de ajutor. Anul acesta şi-a serbat aniversarea, pentru a patra oară, “donând ziua de naştere”.

Aşa că, deşi în plină pandemie, 140 de copii şi bătrâni s-au bucurat de cadourile primite cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Căldăraru. Dar Mihai organizează periodic astfel de acţiuni, tocmai că înţelege foarte bine suferinţa copiilor care trăiesc în orfelinate sau în zone defavorizate, dar şi suferinţa bătrânilor rămaşi fără ajutor.

Mai trebuie spus că Mihai Căldăraru a organizat o tabără la mare pentru 58 de copii dintr-un centru de plasament, după cum scrie stiridebuzau.ro.

Intrați AICI pentru mai multe informații.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite