Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acţiune reuşită la Frumuşeni: o echipă a TNL a curăţat zona de deşeurile aruncate la marginea drumului şi în pădure

După cum vă informam ieri, tinerii liberali au desfăşurat mai multe acţiuni de ecologizare cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului. Una dintre ele a avut loc la Frumuşeni, unde au fost adunate deşeurile aruncate pe marginea drumului judeţean care face legătura între Fântânele şi Frumuşeni şi în pădure, spre Mureş.

Acţiune reuşită la Frumuşeni: o echipă a TNL a curăţat zona de deşeurile aruncate la marginea drumului şi în pădure
Comentează 1

Timp de câteva ore, în prima parte a zilei de ieri, o echipă a TNL a ecologizat zona cu sprijinul RETIM şi a autorităţilor locale, transportul deşeurilor adunate de tinerii liberali fiind organizat de primarul Reginald Andronic. „La acţiune au participat aproximativ 20 de persoane, echipate corespunzător. Deşeurile au fost strânse în saci din plastic care au umplut apoi o remorcă de tractor, de aproximativ cinci tone. Operaţiunea s-a desfăşurat pe o întindere mare, cantitatea de deşeuri strânsă fiind semnificativă. Le mulţumim pentru ceea ce au făcut, pentru că şi noi încercăm să menţinem un mediu cât mai curat şi să eliminăm deşeurile din zonă”, a declarat Ghiţă Toda, directorul AVP BMT Hunting, asociaţia care gestionează fondul de vânătoare din zonă.

La rândul său, Patricia Dinga, preşedintele TNL Arad, susţine că Ziua Mediului trebuie sărbătorită în fiecare zi. „Să nu uităm că Ziua Mediului trebuie sărbătorită în fiecare zi, aşa că vă îndemnăm să aveţi grijă de mediul înconjurător”, a declarat Patricia Dinga.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite