Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acţiune în scop caritabil la CCIA Arad

Acţiune în scop caritabil la CCIA Arad
Comentează 0

Grupul "Gătim împreună pentru o lume mai bună" alături de cursanţii de la cursul de bucătar ai Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, coordonaţi de doamna profesor Crina Cartis şi Chef Marcela,  au derulat sâmbătă, 9 februarie 2019, ora 15,00  la sediul CCIA Arad, o acţiune caritabilă, în beneficiul Asociatiei Integra, dedicată copiilor cu sindrom down. Prin această acţiune, copiii au exersat arta gătitului, devenind pentru o după-amiază adevăraţi bucătari.
La final, copiii au primit diploma - MICUL BUCATAR - eliberată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Avem exemple de caritate si responsabilitate socială in jurul nostru, trebuie doar sa le acordam atentie zilnic, doar asa vom schimba ceva in jurul nostru, trebuie inteles mai bine rolul voluntarului in rezolvarea problemelor sociale existente”, declara arhitect  Gheorghe  Seculici – Presedintele CCIA Arad.

“Organizarea acestei activitati  mi se pare un lucru foarte important, pe viitor ne vom stradui sa aducem bucurie si lumina in sufletele copiilor din diverse Centre din Judetul Arad. Astfel de actiuni sunt benefice nu doar celor care primesc, ci si celor care daruiesc “ ne spunea doamna Crisan  Carmen” – manager CFP in cadrul CCIA Arad.

 
 
 
 
 
 
 
RăspundeRedirecționează
 

Galerie foto (45)


Scrie un comentariu

trimite