Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acest teribilist a vandalizat Orășelul Copiilor. A fost prins în flagrant de către polițiști

Acest teribilist a vandalizat Orășelul Copiilor.  A fost prins în flagrant de către polițiști
Comentează 1

Un băiat de 16 ani a fost prins, astăzi, în timp ce devasta obiecte de joacă instalate în Orășelul Copiilor.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine și Liniște Publică 1 l-au surprins te teribilist când își descărca nervii în spațiul destinat copiilor. Adolescentul le-a declarat polițiștilor că este elev al unei școli pentru copii cu nevoi speciale din municipiu și nu a putut preciza cu exactitate ce anume l-a determinat să distrugă echipamentele din parc.

Polițiștii locali au mai constatat că tânărul avea cartea de identitate expirată, aceasta fiind eliberată doar provizoriu, pe perioada unui an calendaristic.

„Ne confruntăm adesea cu situații similare; acești copii cu probleme speciale, atunci când reușesc să scape de vigilența cadrelor didactice din școlile unde ar trebui să fie mult mai bine supravegheați, devastează mobilierul urban fără să aibă neapărat și explicații pentru acest lucru, mai ales că au anumite probleme și nu pot fi nici trași la răspundere. Cu toate acestea, este vorba de distrugeri ale unor echipamente plătite de fiecare dintre noi, astfel că se impune o mai mare preocupare în privința controlării acestor tineri, din partea specialiștilor care-i au în grijă”, a declarat Viorica Graur, director general Poliția Locală Arad.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite