Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acest bărbat a slăbit 82 de kilograme după ce a scos din alimentație un singur produs

Din moment ce problemele de obezitate ii ingradeau mult autonomia de miscare si ii puneau in pericol starea de sanatate, barbatul a decis sa isi schimbe proastele obiceiuri alimentare.

Acest bărbat a slăbit 82 de kilograme după ce a scos din alimentație un singur produs
Comentează 0

Aceasta este povestea unui barbat care a reusit sa renunte la timp de "dependenta" creata de sucurile acidulate dulci.....mai exact de bautura Cola! Steve H. are 39 de ani si este din Scotia.

Pana nu demult, era un impatimit al celebrei bauturi racoritoare Cola. Ajunsese sa bea zilnic sase litri din acest suc pana in perioada in care cantarea 172 de kilograme si masura 142 de centimetri in jurul taliei!

Steve sustine ca decizia de a renunta la Cola i-a salvat viata. Potrivit relatarilor sale, in care recunoaste ca devenise dependent de aceasta bautura dulce, scoaterea ei din alimentatie a fost o sarcina foarte dificila.

Cu toate acestea, a perseverat si a inlocuit sucul respectiv cu un consum zilnic de apa, aproximativ 3 litri pe zi, asociat cu renuntarea la mancarurile de tip fast food. Aceasta a fost alegerea care i-a permis sa slabeasca 82 de kilograme si sa revina la normal in aproximativ 12 luni de zile.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite