Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Această toaletă jegoasă se află într-un supermarket din Arad. Ce părere aveți?

Angajații unuia dintre supermarket-urile din Arad nu par foarte preocupați de curățenie. Grupurile sanitare destinate clienților ar trebui evitate, pentru că sunt focare de infecție.

Această toaletă jegoasă se află într-un supermarket din Arad. Ce părere aveți?
Comentează 4

Toaleta magazinului Billa din Micălaca (zona intersecției străzilor Voinicilor și Nicolae Titulescu) ar putea fi catalogată cu ușurință drept cea mai mizerabilă din oraș.

Cu siguranță unii clienți nu sunt deloc preocupați să lase vasul de WC curat după ce l-au folosit, dar nici angajații însărcinați cu igienizarea grupurilor sanitare nu prea își fac treaba. Unul dintre cele două WC-uri din grupul sanitar destinat bărbaților a fost acoperit cu materii fecale uscate (probabil de cateva ore), care erau împrăștiate și pe pereți și podea.

Dincolo de această imagine șocantă pentru clienți, pentru care magazinul merită o ”billă” neagră, toaleta bărbaților este în general neîngrijită. Unul dintre cele două pișoare nu este funcțional, fiind acoperit cu o pungă, chiuveta este murdară, înnegrită pe margini, iar săpunul lipsește.

Fotografiile de mai jos au fost făcute zilele trecute și nu sunt recomandate tuturor cititorilor.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite