Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Această femeie pare normală, însă de ani de zile n-a mai fost la toaletă. Ce i se întamplă de fiecare dată când mănâncă este înfiorător!

Sunt unele lucruri despre care oamenii evita sa vorbeasca. Bolile fac parte din aceasta categorie deoarece unor persoane le e rusine sa vorbeasca despre suferintele pe care le au.

Această femeie pare normală, însă de ani de zile n-a mai fost la toaletă. Ce i se întamplă de fiecare dată când mănâncă este înfiorător!
Comentează 0

Krystall Miller in varsta de 32 de ani sufera de o boala teribila despre care a acceptat sa vorbeasca fara retinere. La prima vedere pare o tanara normala, insa, de fapt problema ei de sanatate i-a ruinat intreaga viata. La 15 ani, ea a fost diagnosticata cu boala Crohn care se manifesta cu dureri de stomac acute, diaree si miscari dureroase ale intestinelor. Medicii spun ca este o boala autoimuna si nu au descoperit inca ce cauze ar avea. Viata lui Krystal s-a transformat intr-un adevarat infern si chiar daca dormea 15 ore, tot se simtea extrem de obosita. In mod constant, trebuia sa mearga la toaleta, uneori si de sase ori intr-o ora. Se simtea ca si cum ar fi fost otravita. Nu voia sa accepte ca are aceasta boala, insa intr-un final s-a conformat si a inceput sa vorbeasca despre ea pentru a ajuta si altii in aceeasi situatie.

Lucrurile au inceput sa se inrautateasca si cand a implinit 22 de ani, a trebuit sa i se indeparteze o parte din intestine. Medicii i-au facut o iesire artificiala. Asta inseamna ca, intr-o parte, are o gaura unde i s-a atasat o pungulita pentru ca nu isi mai poate controla functiile intestinale. La inceput, acest lucru a deprimat-o pe krystal insa acum nu mai ascunde nimic si impartaseste din experienta ei. In afara de acest lucru, tanara duce o viata normala, are doi copii si o familie frumoasa.

sursa: kanald.ro

sursa: kanald.ro

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite