Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accidente rutiere, pe fondul consumului de alcool

În seara zilei de vineri, polițiștii orașului Ineu au fost solicitați la locul unui accident. Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 45 de ani, din Chișlaca, în timp ce se deplasa cu un ATV, cu alte două persoane, pe D.J. 792, dinspre Craiva spre Beliu, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un autoturism parcat, după care a ricoșat într-un alt autoturism parcat.

Accidente rutiere, pe fondul consumului de alcool
Comentează 0

În urma accidentului, conducătorul ATV-ului a fost transportat la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Verificările polițiștilor au relevat că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul este neînmatriculat.

În dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 9:50, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre un eveniment rutier, soldat exclusiv cu pagube materiale, în localitatea Mănăștur. Din cercetări, a reieșit că impactul a avut loc între două autoturisme, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,25 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cazul unuia dintre șoferi.

Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a eventualelor substanțe psihoactive, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului. Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite