Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu doi răniţi, dintre care unul în stare gravă, pe autostradă (FOTO) / UPDATE: Victimele sunt din Pecica, un bărbat de 54 de ani şi o tânără de 19 ani

Pe autostrada Timişoara-Nădlac, în dreptul cartierului Aradul Nou, a avut loc astăzi, în jurul orei 17, un accident soldat cu doi răniţi, dintre care unul în stare gravă.

Accident cu doi răniţi, dintre care unul în stare gravă, pe autostradă (FOTO) / UPDATE: Victimele sunt din Pecica, un bărbat de 54 de ani şi o tânără de 19 ani
Comentează 0

Update 1 Victimele sunt din Pecica, un bărbat de 54 de ani şi o tânără de 19 ani

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, accidentul s-a petrecut la km 539, autotrenul fiind  condus de un cetățean bulgar, de 45 de ani. „În urma impactului au fost transportați la spital un bărbat de 54 de ani, din Pecica, și o tânără de 19 ani, tot din Pecica, ocupanții autoturismului. În aceste momente se circulă pe banda 2, coloana este aproximativ 1,5 km. Polițiștii Biroului Poliția Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanţii IPJ.


O autospecială Mercedes care tranporta pe platformă trei microbuze, ce se deplasa dinspre Timişoara înspre Nădlac, a lovit un autoturism Dacia aparţinând unei firme de pază, aflat în patrulare. În urma imactului, şoferul autoturismului a fost grav rănit şi a rămas inconştient, iar femeia care se afla pe bancheta din dreapta a suferit răni superficiale.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite