Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident spectaculos cu BMW la Şagu / UPDATE: Ce spun cei de la IPJ Arad despre accident

Accident spectaculos cu BMW la Şagu / UPDATE: Ce spun cei de la IPJ Arad despre accident
Comentează 2

Update 1 Ce spun cei de la IPJ Arad despre accident

Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că: astăzi, 9 iunie a.c., în jurul orei 12:30, un bărbat de 36 de ani, din Șagu a condus un autoturism pe D.J. 682 G, dinspre Șagu înspre Cruceni, pe viaductul ce traversează A1, iar pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a ieșit în decor și s-a lovit de un cap de pod de colectare a apei.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a 3 pasageri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest la fața locului, din cauza leziunilor suferite, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Marţi, 9 iunie, în jurul ore 12:30, conducătorul unui autoturism  BMW care circula la ieşirea din Şagu în direcţia autostrăzii A1, în momentul în care a intenţionat să se urce pe autostradă, a derapat şi s-a răsturnat în şantul din stânga şoselei. Pentru îngrijirea celor patru răniţi din automobil, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi o ambulanţă. Vom reveni cu amănunte.

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite