Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier în care a fost implicat un autoturism ieșit în afara părții carosabile pe șoseaua de centură a orașului Ineu

Accident rutier în care a fost implicat un autoturism ieșit în afara părții carosabile pe șoseaua de centură a  orașului Ineu
Comentează 0

În această dimineață, în jurul orei 07:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe șoseaua de centură a  orașului Ineu.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă și cooperantă, rămasă blocată autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia în siguranță, ulterior fiind preluată de către echipajul medical SAJ și transportată la spital. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 58 de ani.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite