Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident (ocult?) cu VW și Peugeot într-o intersecție din Grădiște

Accident (ocult?) cu VW și Peugeot într-o intersecție din Grădiște
Comentează 4

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 7 10 2017 - o dată malefică în numerologie, căci dacă luăm cifra 2 drept oglindă, primele trei cifre sunt răsfrângerea celorlalte trei, așa că fiți atenți pe unde umblați până la miezul nopții - ignorând deci știința ezoterică, doi conducători auto s-au ciocnit cu autoturismele din dotare la intersecția str Războieni cu str. Voevod Moga din cartierul arădean GRĂDIȘTE.

Autoturismul Peugeot circula nonșalant pe str. Războieni, conducătorul auto făcând abstracție (așa cum v-am spus deja) de conjuncția diabolică a numerelor și, deci, și de semnul Cedează trecerea, așa că pedeapsa ocultă a venit prompt sub forma unui Volkswagen, ce l-a proiectat precum tacul pe o bilă de biliard, exact în sufrageria unei gospodine, ce-și căuta viitorul în cărțile de TAROTși care, când a auzit bubuităra, ba a mai și văzut botul mașinii pătrunzându-i prin perete în cameră, a trântit de pământ cărțile de ghicit, concluzionând că a venit APOCALIPSA.

Din fericire nu a venit Sfârșitul Lumii, ci doar un echipaj SMURD și o Ambulanță, care le-au transportat la Spitalul Județean Arad pe cele două victime ale accidentului, sau ale luptelor oculte, dacă doriți să citiți în altă cheie REALITATEA.

 

Vasile de Zărănd

Galerie foto (18)


Scrie un comentariu

trimite