Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între un VW și un Mercedes și o femeie rănită la coborârea de pe Autostrada A1 în Zona Industrială a Aradului

Accident între un VW și un Mercedes și o femeie rănită la coborârea de pe Autostrada A1 în Zona Industrială a Aradului
Comentează 4

În seara zilei de joi, 17 februarie, în jurul orei 18,30, unui Volkswagen, care cobora de pe Autostrada A1 în Zona Industrială Vest a municipiului, i s-a spart subit cutia de viteză, ceea ce a făcut ca autoturismul să rămână blocat pe banda 1 de mers a autostrăzii.

Din păcate în scurt timp Volkswagen-ul oprit a fost lovit în partea din spate de către un Mercedes, iar una dintre cele două femei din autoturismul blocat a suferit mai multe leziuni în urma impactului, fiind transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Arad.

Tot acolo a fost dus și șoferul din Mercedes, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, însă (dus) de către un echipaj al Poliției Rutiere, deoarece la suflatul în fiolă rezultatul a fost o concentrație de peste 0,50 mg/l alcooi pur în aerul expirat.

Imediat la locul accidentului a ajuns în zbor planat escadrila aeropurtată a lui Consuel Transport, numai că de astă dată Vulturul Pleșuv & Șoimul Bărbos au împărțit tovărășește prada cu o altă pasăre răpitoare ce acționează pe autostrăzi și anume Condorul Mânzatu.

 

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (25)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite