Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între un autoturism Mazda și Volkswagen lângă urcarea pe podul de la Subcetate

Accident între un autoturism Mazda și Volkswagen lângă urcarea pe podul de la Subcetate
Comentează 4

Ziua de marti 13 august, ora 14:30, s-a dovedit foarte ghinionoista pentru conducatorii autoturismelor Mazda si Volkswagen. Cele doua masini sau ciocnit frontal, ambii soferi fiind grav raniti si de asemenea a mai fost ranit un pasager din autoturismul Volkswagen Passat.

Victimele  au fost duse la Spitalul Judetean Arad de catre SMURD si Ambulante, dupa ce in prealabil fusesera scoase afara din autoturisme de catre Detasamentul de descarcerare al ISU Arad.

”La data de 13 august a.c., în jurul orelor 14.30, o arădeancă de 37 de ani a condus un autoturism pe strada Eugen Popa înspre Bd. Nicolae Titulescu, iar pe fondul neatenției în conducere a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal cu un autoturism condus de un arădean de 32 de ani. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a conducătorului auto de 32 de ani și a unei femei, pasageră în autoturismul bărbatului. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, după cum ne-a transmis inspector principal Adina Aconstantinesei, din partea IPJ Arad.

 

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite