Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav pe Calea Radnei cu victimă / UPDATE: Cine se face vinovat de accident

Accident grav pe Calea Radnei cu victimă  / UPDATE: Cine se face vinovat de accident
Comentează 0

Update 1 Cine se face vinovat de accident

Reprezentanții IPJ Arad au venit cu concluziile accidentului. Vinovată pentru accident este șoferița mașinii răsturnate care nu a acordat prioritate. 


Din primele cercetări la fața locului, s-au stabilit următoarele:

Astăzi, în jurul orei 17:05, o femeie de 31 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Radnei înspre Vladimirescu, iar la intersecție cu strada Prutului, a efectuat virajul la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de o femeie de 35 de ani din Arad, pe Calea Radnei, sens de mers Vladimirescu, înspre Piața Sporturilor.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor de 7 ani, pasager pe bancheta din spate, în al doilea autoturism, fără a fi asigurat cu centură de siguranță sau dispozitiv special pentru copii.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Un accident grav a avut loc pe Calea Radnei în urmă cu cateva momente, aproximativ în jurul orei 17:00. Cel mai probabil unul dintre șoferi la ieșirea de pe stradă, nu a acordat prioritate. Una dintre mașini a fost răsturnată într-o parte. La fața locului este un echipaj SMURD și mai multe echipaje ale Poliției. Victima a fost transportată la spital. 

Știre în curs de actualizare. 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite